GAVERTRIMMERS

NIEUWS

Graag op de hoogte blijven van onze wedstrijden, organisaties en weetjes. Je vindt ze steeds op deze pagina.

Run & Fun Beautykamp juli

2018 03 14 21h08 42

Nieuw jeugdkamp voor meisjes in de zomervakantie (juli)

De Gavertrimmers organiseren in juli (van 12 tot en met 16 juli) opnieuw een zomerkamp in samenwerking met Dress Up by Kim. Meisjes van het eerste leerjaar t.e.m. het zesde leerjaar kunnen bij ons terecht voor een supertoffe week.

 In de ochtend start de ene groep met Beauty of sport, in de namiddag wisselen de groepen. Het kamp start om 9u tot en met 16u (met telkens een half uur opvang vooraf of nadien).

Er zijn elke dag minstens twee begeleiders aanwezig. Je kan de verantwoordelijke (Kim) van het kamp tijdens de zomer bereiken op 0498/495635.  

Inschrijven kan door een maiL te bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Inschrijving is pas bevestigd na overschrijving op het nummer: BE47 0682 1199 8880 met vermelding van naam & familienaam kind. Kinderen die lid zijn bij de gavertrimmers: 110€ Kinderen die nog geen lid zijn: 120€. Het kamp is beperkt tot 14 meisjes.

Welke info hebben wij nog extra nodig?
Naam, achternaam, adres, telefoon ouders (grootouders), doorgeven wie achter het kind komt.

Tijdens het kamp moet eigen lunchpakket, fruit en drankjes voorzien worden. Wij voorzien in de namiddag een versnapering! Er is tevens opvang voorzien van 8.30 tot 16.30. 

In de folder hieronder vindt u meer info terug over de inhoud van deze zomerkampen.

 

 

Trainingslogboek 2021 staat online

logbook

Logboek voor looptrainingen 2021 beschikbaar

Vanaf vandaag is het logboek voor 2021 beschikbaar. Sinds jaar en dag wordt deze handige tool, ontworpen door Rony Verhulst, veelvuldig gedownloaded op onze website. Aarzel dus niet gebruik te maken van dit handig logboek om vanaf vrijdag 1 januari 2021 je nieuwe sportprestaties bij te houden.

 

Het bestand kan je downloaden op de volgende pagina: https://www.gavertrimmers.be/index.php/trainingslogboek  . We wensen jullie een gezond en sportief 2021 toe en hopen net als iedereen op een coronavrij 2021 !   

 

 

Nieuwe start-to-run vanaf 21 april 2020

logbook

Start-to-run in 20 lessen

Vanaf 21 april organiseren de Gavertrimmers elk dinsdag en donderdag vanaf 18u een nieuwe start-to-run. De bedoeling is om op je gemak op het einde van de 20 lessen 5 kilometer te kunnen lopen. In groep bewegen is gezond en zorgt bovendien voor de nodige motivatie.

Start2run-coach Griet Decock start de lessen telkens aan de Sporthal De Dageraad in de Stasegemsteenweg 21 in Harelbeke. 

Deelnameprijs bedraagt 30 euro (inclusief verzekering, proefloop en bewijs mutualiteit) met overschrijving op BE47 0682 1199 8880 (met vermelding naam)   voor 15 april.

Je gegevens kan je mailen naar Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met Naam – Adres – Geboortedatum – Rijksreg - Telefoon 0498/49 56 35

 

I3RUN: intervaltrainingen bij de Gavertrimmers

logbook

Nieuw: elke woensdagavond intervaltraining

Vanaf woensdag 11 maart 2020 starten we met een nieuwe vorm van training, namelijk een intervaltraining voor zij die wensen te werken aan hun snelheid.  Concreet betekent dit dat vanaf die woensdag om 18u30 er keuze zal zijn uit 2 type trainingen : 1/ De klassieke woensdagtraining voor zij die rustig minimum 6,7 km wensen te lopen  of 2/ Intervaltraining voor zij die hun snelheid wensen te optimaliseren

Afspraak en start is telkens aan Sporthal De Dageraad.

 

I³RUN staat voor de nieuwe “all-in-one” intervalloopsessie van de Harelbeekse Gavertrimmers.  We streven naar toegankelijkheid opdat ieder zijn grenzen zou kunnen verleggen.  Iedereen die minstens 2x per week traint, kan steeds op gelijk welk moment aansluiten bij deze training.  Ook jeugd vanaf 15 jaar die nu en dan wedstrijden loopt is zeker welkom. De trainingen worden gegeven onder begeleiding van coach Lode Schamelhout. 

Je mag ook reclame maken bij niet-leden om deel te nemen aan de "try-out" op 11 maart ; Na een paar sessies is het wel de bedoeling zich aan te sluiten bij de club.

 

 

Trainingslogboek 2020 staat online

logbook

Logboek voor looptrainingen 2020 beschikbaar

Vanaf vandaag is het logboek voor 2020 beschikbaar. Sinds jaar en dag wordt deze handige tool, ontworpen door Rony Verhulst, veelvuldig gedownloaded op onze website. Aarzel dus niet gebruik te maken van dit handig logboek om vanaf dinsdag 1 januari 2020 je nieuwe sportprestaties bij te houden.

 

Het bestand kan je downloaden op de volgende pagina: https://www.gavertrimmers.be/index.php/trainingslogboek  . We wensen jullie een gezond en sportief 2020 toe !