jeugdkamp

Nieuw jeugdkamp van 8 tot en met 12 april 2019

De Gavertrimmers organiseren in april opnieuw een jeugdkamp in samenwerking met Dress Up by Kim. Meisjes van het eerste leerjaar t.e.m. het zesde leerjaar kunnen bij ons terecht voor een supertoffe week.

 In de ochtend start de ene groep met Beauty of sport, in de namiddag wisselen de groepen. De kinderen kunnen vanaf 7u45 bij ons terecht. 

Er zijn elke dag minstens twee begeleiders aanwezig. Je kan de verantwoordelijke (Frederic Creupelandt) van het kamp tijdens de zomer bereiken op 0498/495635. 

Inschrijven kan door een mail te bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . Inschrijving is pas bevestigd na overschrijving op het nummer: BE47 0682 1199 8880 met vermelding van naam & familienaam kind én het rijksregisternummer. Kinderen die lid zijn bij de gavertrimmers betalen 110€.  Kinderen die nog geen lid zijn betalen 120€

Welke info hebben wij nog extra nodig?
Naam, achternaam, adres, telefoon ouders (grootouders), doorgeven wie achter het kind komt.

Tijdens het kamp moet eigen lunchpakket, fruit en drankjes voorzien worden. Wij voorzien in de namiddag een versnapering! 

In de folder hieronder vindt u meer info terug over de inhoud van deze zomerkampen. We hopen jullie te verwelkomen op het nieuwe jeugdkamp. Wacht niet te lang om in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

2018 12 18 21h39 48