unnamed

Inschrijvingen Tiegem-Harelbeke geopend

 

Vanaf deze week zijn de inschrijvingen geopend voor dé clubwedstijd van het jaar. Op zondag 4 februari om 8u gaat voor de 33ste keer Tiegem-Harelbeke door, een loopwedstrijd over een afstand van 14,58 km.

Inschrijvingen kunnen gebeuren door een mail te sturen naar " Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. " voor bevestiging  van deelname en 10 euro te storten op rekeningnummer BE47 0682 1199 8880 met vermelding van uw naam. Om te kunnen deelnemen dien je lid te zijn van de Gavertrimmers.  

 

 

We doen tevens een warme oproep aan vrijwilligers (Gavertrimmers, familie, vrienden, sympathisanten, mensen die in de buurt wonen) om te helpen met het seingeversteam. Je kan hiervoor een mailtje, belletje of berichtje doen naar “ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. “, 056 773750 of 0497 511798. Ook verdere inlichtingen te verkrijgen via deze kanalen. We houden vanaf dan u verder op de hoogte.